Terug naar de hoofdpagina van Team Arjan

Als lid van Team Arjan wil je natuurlijk graag op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom Arjan. Op deze pagina schrijft Arjan regelmatig een update.

De tijd gaat snel

Hallo allemaal. Als ik dit schrijf is het alweer vrijdag 25 juni 2021. Het is zo cliché maar ik vind dat de tijd zo snel gaat, vinden jullie ook niet? Ik zal het in de toekomst ongetwijfeld nog regelmatig zeggen. Maar hoe dan ook, het is belangrijk om op dit soort momenten te focussen op het moment NU.

Wat zijn we als mens op dit moment aan het doen. Tja… ik een bericht aan het schrijven en jij dit bericht aan het lezen. Althans, ik heb het bericht al geschreven als jij dit bericht aan het lezen bent. Maar je begrijpt wat ik bedoel toch? We moeten ons niet bezig houden met het verleden en toekomst maar met het heden.

En als ik dan naar het heden kijk dan besef ik dat ik tot rust kom bij het luisteren van mooie muziek en dat ik dat te weinig doe. Altijd maar druk bezig met van alles en nog wat. Dus ik ga nu naar Spotify en ga een mooi muziekstuk opzoeken!