Wat gebeurt er als je drie musici met verschillende achtergronden bij elkaar zet? Dan ontstaat Het Divertimento Trio!

Arjan Huizer (piano), Lise de Munck (dwarsfluit) en Alisa van Dijk (viool) vormen een bijzonder trio. Alisa van Dijk (afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium) heeft haar sporen ruimschoots verdiend als uitvoerend en docerend musicus in de klassieke muziek. Lise de Munck (won diverse nationale en internationale prijzen) studeert aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts). Arjan voelt zich, met zijn lange ervaring als improvisator in de lichte muziek, als een vis in het water bij deze twee musici. De combi van verschillende muziekstijlen zorgt voor een gevarieerd programma wat door het publiek gewaardeerd wordt.

Boekingen

Het trio speelt instrumentale muziek maar is ook te boeken als begeleiding van koren en aanvulling op andere ensembles. Stuur voor meer informatie een mail naar info@arjanhuizer.nl.

Repertoire

Arjan heeft inmiddels diverse bewerkingen geschreven voor het trio. Een daarvan is de bewerking op het bekende lied Hevenu Shalom Aleichem.

Onder een geheel ander genre vallen de petis duos van César Cui. Hieronder speelt het duo Badinage en Berceuse uit de 5 petits duos opus 56.

En uiteraard mag het Salut D’Amour van Edward Elgar niet ontbreken.